ExpandIT Mobile Service

- fundamentet for fortsat vækst

service_header_end

Din service forretning har brug for at:

Jeres service besøg er velforberedte.
Dag til dag fakturering og forbedring af likviditet.
Servicemedarbejderen har en højere grad af udfakurerede timer pr. arbejdsdag.
En høj grad af kundetilfredshed ved god dokumentation og gennemsigtighed.

Hvad er det vores værktøj giver din forretning?:

Fuldt overblik over jeres serviceforretning fra planlægning til fakturering.
Få styr på serviceopgaver.
Effektiv planlægning effektiv.
Præcis styring af forbrug, indkøb og lager.
Hurtig og præcis fakturering.

ExpandIT's online katalog:

ipaper_katalog

 

ExpandIT Mobile Service fakta:

Let integration til de fleste ERP systemer. Løsningen fungerer både offline og online, så ordrer altid kan optages. Valgfrit, om løsningen afvikles på bærbar PC, PDA, WEB eller som en kombination af disse platforme. Installeres, opdateres og tilpasses centralt via Internettet.Hvad siger kunderne?

Citat: Niels Erik Rasmussen, STENHØJ Gruppen A/S:

"Ud over en generelt stor imødekommenhed og professionalisme fra ExpandIT’s side, har de desuden været meget lydhøre over for vores ønsker i løbet af processen. Med løsninger som den vi har fået implementeret vil der altid ske ændringer undervejs, og her har vi oplevet en høj grad af fleksibilitet fra start til slut. Endelig er det vigtigt for os, at systemet ikke er bygget til én bestemt type enhed - det fungerer både på telefoner, iPads og PC’er, uden at der skal laves separate versioner, og det er på den måde helt fremtidssikret."

» Læs case-study

Citat: Thomas Bagger, CEO, Bagger Låse & Alarm A/S:

"Alle systemer virker som de skal og er meget brugervenlige – og det gælder ikke mindst den del, som låsesmedene bruger. Servicen og indsatsen fra begge firmaer har været i top gennem hele projektet, og begge leverandører har været meget professionelle, og gode sparringspartnere. De er kommet med mange gode forslag og idéer, så vi har fået en løsning, der efter min vurdering ikke fås bedre."

» Læs case-study

Citat: Janne Johansen, Direktør, Deichmann Planter ApS:

"Når man går ind i sådan en opgave, som har udviklet sig over tid, så er der kommet ting til hen ad vejen, som jeg synes ExpandIT har været rigtig gode til at gribe bolden på og få gennemført. Det har været et meget behageligt samarbejde hele vejen igennem, hvor tingene bare har fungeret, og der har været en positiv ånd omkring at få løst opgaven. Det succesfulde partnerskab indtil nu betyder, at vi p.t. overvejer planer om at udvide det nuværende systems funktioner, så gartnerne i fremtiden gennem deres PDA’er har mulighed for at medbringe data og billeder af planter, samt plantegninger, ude hos kunden. "

» Læs case-study

Citat: Kurt Christensen, Afdelingsleder, E&P Service A/S:

"Vi har allerde opnået alle de mål vi satte os med skiftet til den digitale løsning fra ExpandIT: hurtigere fakturering, bedre planlægning, højere indtjening og bedre likviditet. Derudover har vi oplevet, at svendene på pladserne nu føler, at de er med helt fremme hvor tingene sker, ligesom vi har fået en mængde positiv omtale i branchen, hvor vi nu er pionerer på området."

» Læs case-study

Citat: Karin W. Pedersen, Økonomidirektør, Gastech-Energi A/S:

"Brugen af ExpandIT Mobile Service har hjulet os til en bedre effektivitet over for vores kunder, færre fejl og hurtigere ekspedition. På samme tid undgår vi håndskrevne servicerapporter, de skal blot indtastes og afsendes, nemmere kan det ikke gøres."
gastech_logo

Citat: Torben Hedegaard, Max Fodgaard A/S:

"Vi bruger ExpandIT Mobile Service til vores servicefolk, da det letter formidlingen af opgaver imellem kontoret og montørerne betragteligt. At vi på samme tid kan få dækket vores behov for dokumentation af vores arbejde, er kun et ekstra plus."
max_fodgaard_logo

Scan QRcode

Scan this code with your mobile phone to save a link to this page
Scan this code with your mobile phone to save a link to this page

Kontakt

  • ExpandIT
    Slotsmarken 12
    DK-2970 Hørsholm
    +45 4517 8600